Supăraţi că italienii le-au suflat titlul european la fotbal, englezii le-au boicotat restaurantele

  • Campionatul European de fotbal s-a terminat, dar englezii nu şi-au vindecat rănile.
  • Supăraţi pe rivalii italieni, care le-au răpit trofeul la penalty-uri, britanicii au refuzat să le calce pragul restaurantelor.
  • După finala de duminică, rezervările la restaurantele italiene din Regatul Unit au scăzut cu cu 55%.
3395 afișări
Imaginea articolului Supăraţi că italienii le-au suflat titlul european la fotbal, englezii le-au boicotat restaurantele

Suporter englez bosumflat

Britanicii sunt încă foarte supăraţi pentru înfrângerea grea suferită împotriva Italiei în finala Euro2020.

Într-atât de mult încât dau vina pe bucătăria italiană, pe care se răzbună.

După finala de duminică trecută, rezervările în restaurantele italiene din Regatul Unit au scăzut cu 55%.

După cum a raportat TheFork UK, lider în rezervările de restaurante, pub-urile englezeşti au cunoscut o creştere puternică în ultimele zile, în timp ce cârciumile italiene s-au prăbuşit.

La asta a contribuit şi gluma lui Bonucci despre mâncarea „pastelor”, determinându-i pe britanici să abandoneze focaccia şi pizza pentru a se întoarce la „fish and chips”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici