Suporterii stelişti au păreri diferite privind sfatul către Ogăraru de a se întoarce la Steaua

Fundaşul dreapta român al echipei Ajax Amsterdam, George Ogăraru, i-a întrebat pe suporterii stelişti, pe blog-ul personal, dacă să se întoarcă la Steaua, suporterii "roş-albaştri" fiind împărţiţi în sfatul către acesta de a reveni sau nu la gruparea din Bulevardul Ghencea.

20 afișări
Imaginea articolului Suporterii stelişti au păreri diferite privind sfatul către Ogăraru de a se întoarce la Steaua

Suporterii stelişti au păreri diferite privind sfatul către Ogăraru de a se întoarce la Steaua (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

George Ogăraru i-a întrebat, luni seară, pe site-ul personal, pe fanii stelişti, "dacă să revină sau nu la Steaua".

"Dragii mei suporteri stelişti, Întotdeauna am ţinut cont de părerea voastră. Vă rog să mă credeţi că anul trecut m-am întors în Ghencea datorită mesajelor voastre trimise prin intermediul acestui site! Acum sunt pus, încă o dată, în situaţia de a alege. Lăsând la o parte experienţa personală trăită în sezonul trecut, aş vrea să cunosc răspunsul vostru sincer la următoarea întrebare: Ar fi potrivit să mă întorc acum acasă? Cu dragoste şi respect, Al vostru George!", a scris George Ogăraru.

Părerile suporterilor stelişti privind oportunitatea ca George Ogăraru să se întoarcă la Steaua au fost împărţite, singurul punct comun al mesajelor fanilor fiind că fundaşul român va fi iubit mereu la gruparea din Bulevardul Ghencea indiferent de decizia pe care o va lua.

Iată ce au scris suporterii care l-au sfătuit pe Ogăraru să se întoarcă la Steaua:

  • "…hai acasă George…hai acasă…la fel ca şi Lăcătuş sau Ilie Dumitrescu ai sânge roş-albastru, iar asta înseamnă pentru noi totul", a scris suporterul Stere.

  • "Da George, hai la Steaua!!! Steaua are nevoie de tine, fanii au nevoie de oameni ca tine în interiorul echipei!!! Te iubim şi la anul în vară sper să ne bucurăm împreună de câştigarea campionatului!!! FORZA STEAUA!!", a notat userul "bog."

  • Suporterul Mihai D. consideră că George Ogăraru are nevoie de Steaua pentru a evolua. "Părerea mea e că dacă te întorci la Steaua vei avea numai de caştigat. Cei de la Ajax nu prea au avut încredere în tine şi nu ţi-au dat multe şanse. Dacă vii la Steaua oricum îi iei locul lui Golanski, fie că pleacă fie că nu".

Iată ce au scris suporterii care l-au sfătuit pe Ogăraru să nu se întoarcă la Steaua:

  • "Eu zic să nu te întorci. Echipa nu va avea susţinere. Tu meriţi performanţe şi tu ştii foarte bine că în acest moment Steaua nu este nici pe departe o întruchipare a profesionalismului", a scris Claudiu.

  • "Eu cred că în conditţile actuale, să te întorci la Steaua este o greşeala. Chiar dacă mi-aş dori să te văd iar acolo, părerea mea este să nu te intorci", l-a sfătuit JC.

Până marţi, la ora 12.00, aproape 200 de suporteri au răspuns la întrebarea adresată de George Ogăraru.

Finanţatorul grupării Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat, luni seară că i-a oferit lui Ogăraru un salariu de 10.000 de euro lunar şi aşteaptă un răspuns din partea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici