Surprize în contractul lui Messi cu PSG. Echipa care va avea întotdeauna prioritate pentru argentinian

  • Odată cu semnarea de către Lionel Messi a noului contract cu PSG, presa internaţională scoate la iveală şi unele din clauzele interesate ale înţelegerii.
  • Una dintre cele mai importante condiţii puse de argentinian se referă la participarea sa la acţiunile reprezentativei naţionale.
4818 afișări
Imaginea articolului Surprize în contractul lui Messi cu PSG. Echipa care va avea întotdeauna prioritate pentru argentinian

Lionel Messi a semnat cu PSG un contract pe doi ani în valoare de 25 de milioane de euro pe an şi a primit la semnătură încă 25 de milioane de euro, din partea clubului, care a anunţat sosirea sa marţi seara.

Termenii financiari ai contractului lui Messi au fost cei care au suscitat cel mai mare interes, dar există şi alte aspecte interesante ale condiţiilor puse de argentinian.

Potrivit publicaţiei argentiniene TycSport, Messi s-a asigurat ca în contract să fie inclusă o clauză care stipulează că echipa naţională a Argentinei va fi o prioritate pentru el.

Acesta este un semn clar că Messi îşi doreşte să fie implicat în viitoarea campanie de calificări pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, care au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, şi la care Argentina va participa în zona sud-americană.

Conform clauzei, orice diferend între Federaţia de Fotbal Argentiniană şi PSG va fi tranşat în favoarea echipei naţionale a „pumelor”.

O altă clauză interesantă ce ar fi fost acceptată în contract se referă la faptul că medicilor echipei naţionale argentiniene li se va permite accesul la facilităţile PSG, în cazul în care Messi va solicita ajutorul acestora.

Detaliile arată angajamentul lui Messi faţă de echipa naţională a Argentinei, după victoria dramatică a ţării sale la Copa America, la începutul acestei veri.

Messi a jucat 151 de meciuri pentru alb-albaştrii, de la debutul său în 2005, marcând 76 de goluri.

Alături de naţională el a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, trei titluri de vicecampion şi unul de campion al Copa America.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici