Tecău şi Krawietz îşi continuă drumul spre finala probei de dublu la turneul de tenis de la Hamburg

  • Horia Tecău şi germanul Kevin Krawietz, s-au calificat, miercuri seara, în semifinala probei de dublu masculin, la turneul de tenis de la Hamburg.
  • Cei doi, favoriţi principali ai competiţiei, au trecut în sferturi de cuplul german Daniel Altmaier/Rudolf Molleker, beneficiari de wildcard.
205 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Krawietz îşi continuă drumul spre finala probei de dublu la turneul de tenis de la Hamburg

Sursa foto: profimedia

Tecău şi Krawietz s-au impus în mai puţin de o oră, în două seturi, cu 6-3, 6-2, neîntâmpinând probleme deosebite, în drumul spre finală, chiar dacă adversarii de miercuri au reuşit să câştige 5 game-uri, faţă de unul singur cedat cu o zi înainte.

Încă o partidă fără istoric pentru Tecău şi Krawietz, care au controlat meciul pe toată perioada lui, fără să forţeze inutil.

Cei doi vor juca vineri semifinala, al cărei cuplu advers va fi decis abia joi.

Pentru calificarea în semifinale, Tecău şi Krawietz vor fi recompensaţi cu 7.960 euro şi 180 de puncte ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici