Terim: Nu este uşor să câştigi după ce eşti condus cu 1-0 şi afli că şi CFR Cluj are 1-0

Antrenorul Fatih Terim a declarat miercuri că echipei sale Galatasaray nu i-a fost uşor să revină după ce a fost condusă de Braga cu scorul de 1-0 şi a aflat că la Manchester formaţia CFR Cluj era la rândul ei în avantaj, fiind de părere că fotbaliştii turci nu se aşteptau la un succes al românilor.

276 afișări
Imaginea articolului Terim: Nu este uşor să câştigi după ce eşti condus cu 1-0 şi afli că şi CFR Cluj are 1-0

Terim: Nu este uşor să câştigi după ce eşti condus cu 1-0 şi afli că şi CFR Cluj are 1-0 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Mai întâi, vreau să le mulţumesc fanilor noştri. Cu ajutorul credinţei lor şi a energiei lor pozitive am creat ceva frumos. Ca să fiu cinstit, nu am jucat bine în prima repriză. Cred că jucătorii mei s-au gândit că Manchester United poate să învingă pe CFR Cluj. Nu este uşor să câştigi după ce eşti condus cu 1-0 şi afli că şi CFR Cluj are 1-0. Sunt bucuros că am câştigat şi îi felicit pe jucători. Sunt mulţumit că ne-am făcut treaba pe mâna nostră şi nu am aşteptat ajutor din altă parte. Galatasaray are încă multe de spus în Europa", a spus Terim, informează site-ul oficial al UEFA.

Echipa turcă Galatasaray Istanbul s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia portugheză Sporting Braga, în ultima etapă din grupa H a competiţiei. În celălalt meci al grupei, CFR Cluj a învins, cu 1-0, pe Manchester United în deplasare, acumulând acelaş număr de puncte, 10, ca Galatasaray, dar a ratat calificarea din cauza rezultatelor directe înregistrate cu formaţia din istanbul (1-1 şi 1-3).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici