Tiger Woods a fost ales jucătorul de golf al anului

Sportivul Tiger Woods a fost ales, vineri, cel mai bun jucător al anului 2009 de către colegii săi din circuitul profesionist nord-american de golf (PGA Tour).

21 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods a fost ales jucătorul de golf al anului

Tiger Woods a fost ales jucătorul de golf al anului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Woods a câştigat această distincţie pentru a zecea oară în ultimii 13 ani. Scrutinul a avut loc în ultimele patru săptămâni, dar PGA Tour nu a comunicat rezultatele detaliate ale votului jucătorilor.

Jucătorul de golf numărul 1 în lume şi-a pus capăt carierei remarcabile, săptămâna trecută, pentru o perioadă nedeterminată, în scopul de a se dedica familiei sale, după ce a recunoscut că i-a fost infidel soţiei.

Woods e implicat într-un scandalul mediatic, de la sfârşitul lunii noiembrie, în urma dezvăluirilor făcute de presa americană, după accidentul ciudat din Orlando, în care a fost implicat jucătorul de golf pe data de 27 noiembrie. Potrivit mass-media, cel puţin zece femei susţin că au avut relaţii cu Tiger Woods. Printre acestea se numără două staruri porno, mai multe chelneriţe, manageri de club de noapte şi vedeta unui reality-show.

După o perioadă de indisponibilitate de opt luni, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale la genunchi suferite în 2008, Tiger Woods a câştigat de la sfârşitul lunii februarie şase turnee PGA, dar niciunul de Grand Şlem.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici