Titanii tenisului se luptă la Londra. Turneul Campionilor începe duminică

  • Nadal a pierdut două finale în Turneul Campionilor, în 2010 şi 2013
  • Djokovic poate să egaleze recordul lui Federer de 6 titluri ATP Finals câştigate
  • Turneul Campionilor începe duminică, cu meciul dintre Thiem şi Tsitsipas
623 afișări
Imaginea articolului Titanii tenisului se luptă la Londra. Turneul Campionilor începe duminică

Sursa foto: profimedia

Nadal, Thiem (Tiim), Tsitsipas (Ţiţipas) şi Rublev. Aşa sună reţeta celei mai tari grupe de la turneul campionilor din tenis, ce urmează să înceapă luni la Londra. Nadal este în formă maximă şi speră să adauge în colecţie singurul trofeu care îi lipseşte în carieră.

Djokovic este capul de afiş al celeilalte grupe, dar nu va avea viaţă uşoară cu Zverev şi Medvedev, finaliştii turneului de Masters din Paris. Turneul campionilor are un loc special în inima sârbului. Este cel care l-a propulsat pe culmile tenisului mondial.

NOVAK DJOKOVIC: „În 2008 a fost prima mea victorie în Shanghai. Şi a fost foarte specială, evident. Mi-a crescut semnificativ încrederea şi m-a făcut să cred că aparţin în topul jocului masculin, cu toţi aceşti băieţi.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici