Tokyo nu e pregătit pentru Jocurile Olimpice. Dr. Fauci: Motive de îngrijorare dacă nivelul de vaccinare scade

  • Jocurile Olimpice de la Tokyo ar urma să înceapă pe 23 iulie.
  • Tokyo nu e pregătit să înceapă Jocurile Olimpice, spune doctorul Anthony Fauci.
  • De asemenea, 60-80% din japonezi se opun găzduirii olimpiadelor.
485 afișări
Imaginea articolului Tokyo nu e pregătit pentru Jocurile Olimpice. Dr. Fauci: Motive de îngrijorare dacă nivelul de vaccinare scade
Jocurile Olimpice de la Tokyo se apropie cu paşi repezi. Competiţiile sportive ar urma să înceapă pe 23 iulie. Însă asta îl îngrijorează pe doctorul Anthony Fauci, şeful Institutului Naţional de Boli Infecţioase şi Alergii din Statele Unite, pentru că nivelul de oameni imunizaţi din zona respectivă este destul de mic.
 
Mai mult, sondajele recente arată că 60-80% dintre japonezi se opun găzdurii olimpiadelor.
 
„Dacă există un nivel scăzut de vaccinăre, desigur că putem vorbi de o oarecare îngrijorare. Totul depinde de autorităţile japoneze, de ceea ce vor face cu ţara lor în timpul sezonului olimpic. Sper ca mai mulţi oameni să se imunizeze pentru că procentul scăzut de acum e cu adevărat îngrijorător”, a afirmat dr. Anthony Fauci. 
 
Aproximativ 11.000 de sportivi olimpici şi 4.400 de sportivi paralimpici sunt aşteptaţi să participe la olimpiada de la Tokyo. Fanii nu vor avea voie în tribune.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici