Trei fotbalişti de la Borussia Dortmund, incluşi în echipa ideală a tinerilor din Liga Campionilor

Trei fotbalişti de la Borussia Dortmund, doi de la Barcelona şi doi de la Bayern Munchen, incluşi în echipa ideală a tinerilor din Liga Campionilor în 2016, conform site-ului oficial al UEFA.

201 afișări
Imaginea articolului Trei fotbalişti de la Borussia Dortmund, incluşi în echipa ideală a tinerilor din Liga Campionilor

Trei fotbalişti de la Borussia Dortmund, incluşi în echipa ideală a tinerilor din Liga Campionilor (Imagine: Shutterstock)

Raphael Guerreiro, Christian Pulisici şi Ousmane Dembele sunt fotbaliştii Borussiei Dortmund incluşi de oficialii UEFA în echipa ideală, în timp ce Renato Sanches şi Joshua Kimmich sunt nominalizaţi de la Bayern Munchen. Samuel Umtiti şi Sergi Roberto de la Barcelona, fac parte, la rândul lor, din echipa ideală a tinerilor în 2016.

Primul 11 ales de oficialii UEFA, prezentat pe site-ul oficial:

Portar: Alphonse Areola (Paris Saint-Germain)

Fundaşi: Sergi Roberto (FC Barcelona), Samuel Umtiti (FC Barcelona), Victor Lindelof (Benfica Lisabona)

Mijlocaşi: Thomas Lemar (AS Monaco), Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Renato Sanches (Bayern Munchen), Raphael Guerriero (Borussia Dortmund)

Atacanţi: Christian Pulisic (Borussia Dortmund), Andre Silva (FC Porto), Ousmane Dembele (Borussia Dortmund).

Antrenorul echipei selectate de UEFA este francezul Zinedine Zidane, câştigător al ediţiei precedente de Liga Campionilor cu Real Madrid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici