Trupul neînsufleţit al fotbalistului Daniel Prodan ar putea fi depus la Arena Naţională, anunţă Mircea Sandu

Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit, joi, că familia lui Daniel Prodan, decedat miercuri din cauza unui infarct, va încerca să depună sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului internaţional la Arena Naţională.

286 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al fotbalistului Daniel Prodan ar putea fi depus la Arena Naţională, anunţă Mircea Sandu

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Daniel Prodan ar putea fi depus la Arena Naţională, anunţă Mircea Sandu

"Familia cred că vrea să-l depună la stadion, trebuie să obţină aprobarea de la doamna primar Gabriela Firea. Chiar dacă este un stadion nou, este pe acelaşi amplasament pe care el a jucat, fostul «23 August»", a afirmat Mircea Sandu la ProSport LIVE.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti susţin însă că nu au primit vreo solicitare în acest sens.

"Deocamdată nu am primit o solicitare oficială privind depunerea fostului fotbalist Daniel Prodan la Arena Naţională, dar dacă vom primi o astfel de solicitare, Primăria Municipiului Bucureşti va fi de acord", au declarat reprezentanţi ai PMB pentru MEDIAFAX.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viaţă în urma unui infarct, miercuri seară, la vârsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucureşti, FC Naţional şi Messina. La echipa naţională, fostul fundaş a jucat 54 de meciuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici