Turneul de tenis Tel Aviv Watergen Open a fost anulat din cauza conflictului din Israel

Turneul de tenis Watergen Open de la Tel Aviv a fost anulat din cauza luptelor care au loc în Israel şi în Gaza, au confirmat joi organizatorii. Competiţia trebuia să aibă loc între 5 şi 11 noiembrie la Expo Tel Aviv, dar ostilităţile din regiune a făcut-o imposibilă.

93 afișări
Imaginea articolului Turneul de tenis Tel Aviv Watergen Open a fost anulat din cauza conflictului din Israel

Turneul de tenis Tel Aviv Watergen Open a fost anulat din cauza conflictului din Israel

Openul Watergen de la Tel Aviv este un turneu masculin ATP 250, organizat de Association of Tennis Professionals (ATP).

Numărul unu mondial, Novak Djokovic, a triumfat anul trecut, iar turneul ATP a revenit la Tel Aviv pentru prima dată în 26 de ani.

"Organizatorii îşi vor continua eforturile pentru a organiza evenimentul anul viitor, pentru a le permite deţinătorilor de bilete să se bucure de acest eveniment sportiv", se arată într-un comunicat al turneului, potrivit Jerusalem Post.

"Organizatorii se roagă pentru recuperarea celor răniţi şi împărtăşesc durerea familiilor îndoliate în aceste zile negre".

Potrivit El Comercio, ATP va înlocui evenimentul cu un turneu în capitala Bulgariei, Sofia, după ce a supralicitat turneul de la Gijon, în Spania.

O serie de alte evenimente sportive au fost amânate în Israel, printre cele suspendate numărându-se meciuri de baschet şi fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tel aviv,
atp,
turneu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici