Un fotbalist din liga a doua spaniolă a fost eliminat de două ori în acelaşi meci. Cum a fost posibil

Cristobal Marquez, jucătorul lui Fuenlabrada, a fost eliminat de două ori în acelaşi meci. Incidentul a avut loc în timpul partidei cu Girona din al doilea eşalon al Spaniei.

2068 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist din liga a doua spaniolă a fost eliminat de două ori în acelaşi meci. Cum a fost posibil

Un fotbalist din liga a doua spaniolă a fost eliminat de două ori în acelaşi meci. Cum a fost posibil

În urma unei intervenţii dure asupra unui adversar, Cristobal Marquez a văzut cartonaşul roşu. În timp ce mijlocaşul se îndrepta spre vestiare, arbitrul a analizat faultul pe monitorul VAR şi, după ce a verificat mai mult unghiuri, a revenit asupra deciziei, iar Cristobal a fost din nou chemat pe teren, cartonaşul roşu primit anterior fiind schimbat cu unul galben.

Exact înainte ca jocul să fie reluat, Cristobal a intrat în conflict cu jucătorul celor de la Girona, Alex Granell. Ambii jucători au primit galben şi, cum Cristobal avea deja un cartonaş, a fost trimis din nou la vestiar.

Partida a fost câştigată de Girona, cu scorul de 1-0.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici