Un fotbalist s-a prefăcut accidentat şi a ieşit cu ambulanţa de pe teren pentru a nu fi arestat

Enner Valencia (26 de ani), fotbalist împrumutat de Everton, de la West Ham, a fost actorul unui incident, în Ecuador, după ce a fost aşteptat de poliţie la finalul antrenamentului cu naţionala. Pentru a scăpa de poliţie, Valencia a simulat o accidentare gravă şi a ieşit cu ambulanţa de pe teren.

1090 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist s-a prefăcut accidentat şi a ieşit cu ambulanţa de pe teren pentru a nu fi arestat

Un fotbalist s-a prefăcut accidentat şi a ieşit cu ambulanţa de pe teren pentru a nu fi arestat

Fotbalistul ecuadorian are datorii de aproximativ 17.000 de dolari la pensia alimentară a copilului său.

“E de neacceptat faptul că ofiţerii de poliţie nu au hotărât reţinerea fotbalistului Enner Valencia. Au ignorat un ordin judecătoresc. Dacă acest om câştigă atât de mult, atunci de ce nu-şi plăteşte obligaţiile lunare către fiica sa?”, a declarat avocatul angajat de mama copilului, Paul Marin.

Fotbalistul împrumutat la Everton şi avocatul acestuia nu au dorit să comenteze în privinţa acuzaţiilor. Valencia are un salariu de aproximativ 34.000 de lire sterline, pe săptămână, în Anglia, şi este cotat în acest moment la 10 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici