Usain Bolt, fotbalist! Starul mondial al atletismului anunţă că şi-a împlinit un vis din copilărie | VIDEO

Retras din activitate în vara anului trecut, starul mondial al atletismului Usain Bolt a anunţat prin intermediul unei postări video pe contul său de Facebook, că a semnat cu un club de fotbal, al cărui nume îl va dezvălui marţi.

401 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt, fotbalist! Starul mondial al atletismului anunţă că şi-a împlinit un vis din copilărie | VIDEO

Usain Bolt, fotbalist! Starul mondial al atletismului anunţă că şi-a împlinit un vis din copilărie

"Tocmai am semnat cu o echipă de fotbal. Veţi afla cu care, marţi, la ora 8,00 GMT", a specificat Bolt în mesajul său.

 

În vârstă de 31 ani, Usain Bolt este deţinătorul recordurilor mondiale la 100 m şi 200 m, având în palmares opt titluri de campion olimpic. După retragere, el s-a pregătit intens pentru a putea deveni jucător profesionist de fotbal. 

Se pare că alegerea nu este una întâmplătoare, acesta fiind un vis încă din copilăria sa, iar în planurile sale figura şi o testare la echipa germană Borussia Dortmund, în această primăvară.

"Unul dintre cele mai mari visuri ale mele este să semnez cu Manchester United. Dacă Dortmund spune că sunt suficient de bun, voi merge mai departe şi mă voi antrena foarte dur. Am discutat cu Alex Ferguson şi i-am cerut să îmi pună o vorbă bună. El mi-a spus că dacă voi fi în formă şi pregătit, va vedea ce va putea face pentru mine", afirmase Bolt luna trecută, într-un interviu exclusiv publicat de Sunday Express.

Postarea lui Bolt a strâns mii de vizualizari şi distribuiri într-un timp recod, iar fanii sportivului nu au ezitat sa-l felicite pentru alegerea făcută.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici