Vasile Maftei: Încercăm să ţinem steagul sus atât cât se mai poate

Fundaşul Unirii Urziceni, Vasile Maftei, a declarat, joi, că jucătorii echipei sale încearcă să ţină "steagul sus", în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă gruparea ialomiţeană.

19 afișări
Imaginea articolului Vasile Maftei: Încercăm să ţinem steagul sus atât cât se mai poate

Vasile Maftei: Încercăm să ţinem steagul sus atât cât se mai poate (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Noi încercăm să ţinem steagul sus atât cât se mai poate. Nu ştiu dacă alta ar fi fost soarta acestor meciuri în cazul în care am fi avut linişte, dar în tur, să fiu sincer, ne-a cam apăsat. Suntem aceeaşi echipă care făcea performanţă anul trecut, însă oriunde dacă sunt probleme, lumea parcă nu mai vine cu aceeaşi plăcere la servici", a spus Maftei.

Fundaşul a precizat că Unirea Urziceni a jucat foarte bine în partida retur cu Hajduk Split. "A fost o seară tristă pentru noi. Am sperat, am început bine, cu un gol în primele minute, însă s-a terminat cu scorul de 1-1. Astăzi am fost doar noi pe teren, până în ultimele minute, când croaţii au reuşit să şi marcheze", a adăugat Maftei.

Jucătorul echipei Unirea Urziceni a afirmat că şi-ar dori să revină la fosta sa formaţie Rapid Bucureşti: "Pentru mine este clar că aş vrea să mă îndrept spre Rapid, însă acest lucru nu depinde de mine, ci de cei din Giuleşti. Dacă cele două cluburi se vor înţelege, eu mă voi duce în secunda doi acasă".

Căpitanul grupării ialomiţene, George Galamaz, a declarat că regretă faptul că echipa sa nu a reuşit să adune mai multe puncte pentru coeficientul UEFA al României. "Nu cred că Unirea se va destrăma. A demonstrat şi în această seară că nu cedează niciodată indiferent de problemele pe care le are. Ne pare rău că astăzi nu am reuşit să facem mai mult şi pentru coeficientul UEFA al României, care este foarte important", a spus Galamaz.

Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a apreciat că jucătorii români au demonstrat că au caracter în partida retur cu Hajduk Split. "Am simţit că se putea mai mult, însă cred că această calificare s-a decis la Split. Este greu să câştigi cu 3-0, chiar dacă noi am început bine şi am arătat că ne dorim foarte mult. Toţi jucătorii au demonstrat că au caracter şi au luptat până la capăt", a afirmat Felix Grigore.

Oficialul ialomiţean a precizat că echipa sa nu este în pericol de desfiinţare: "Povestea Unirii Urziceni merge mai departe. Unirea nu se va desfiinţa şi sperăm să meargă în continuare la fel cum a făcut-o şi până acum. Este normal ca jucătorii noştri să aibă oferte, pentru că au valoare şi au evoluat în Liga Campionilor. Deocamdată nu s-a semnat niciun acord de transfer al vreunui jucător, în afară de cel care este deja ştiut, în cazul lui Arlauskis".

Formaţia Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, cu scorul general de 5-2 (1-4 în tur, 1-1 în retur), de echipa croată Hajduk Split, în dubla manşă din play-off-ul competiţiei.

Unirea Urziceni a remizat, scor 1-1 (1-0), în meciul disputat joi, pe stadionul "Steaua", în faţa croaţilor, în manşa secundă a play-off-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici