Vasile Turcu vrea să preia 33 la sută din acţiunile FC Argeş

Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu doreşte să investească la gruparea FC Argeş, alături de autorităţile locale, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, iar acţiunile să fie împărţite în mod egal.

86 afișări
Imaginea articolului Vasile Turcu vrea să preia 33 la sută din acţiunile FC Argeş

Vasile Turcu vrea să preia 33 la sută din acţiunile FC Argeş (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Vasile Turcu a oferit deja clubului argeşean 20.000 de lei pentru achitarea baremurilor de arbitraj restante, precum şi pentru deplasarea ce urma a fi făcută la Arad pentru meciul cu UTA.

"Am vorbit cu Vasile Turcu, ne-a dat 200 de milioane de lei vechi. Vrea să vină la FC Argeş, dar nu ca acţionar majoritar. Mi-a propus varianta unui parteneriat alături de Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, în care fiecare să deţină 33 la sută din acţiuni", a declarat primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc.

La rândul său, Turcu recunoaşte că este interesat să investească la FC Argeş. "Soţia mea este argeşeancă şi vreau să ajut pe FC Argeş. Nu pot plăti însă eu găurile altora. I-am prezentat primarului Tudor Pendiuc varianta mea şi aştept un răspuns", a spus Vasile Turcu.

Vasile Turcu a mai dorit să investească la FC Argeş în toamna anului 2009, însă a cerut să preia serviciul de Salubrizare din Piteşti.

Andrei Penescu, fiul finanţatorului principal al FC Argeş, Cornel Penescu, a emis, joi, un comunicat de presă, în care precizează că tatăl său predă gratis clubul spre administrare Primăriei Piteşti, pe o perioadă nedeterminată.

Andrei Penescu mai precizează că preţul acţiunilor nu a fost stabilit la nicio sumă, singura dorinţă a fostului acţionar majoritar fiind ca investitorul care preia clubul să fie bine intenţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici