Victor Becali: Marica mi-a spus că mai bine nu mai vine la naţională, decât să i se facă atmosfera asta

Impresarul Victor Becali a declarat joi într-o emisiune televizată că atacantul Ciprian Marica i-a mărturisit că este afectat "de atmosfera care i se crează la naţională" şi că jucătorul ar fi spus că mai bine nu ar mai veni la prima reprezentativă decât să se confrunte cu astfel de situaţii.

13 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Marica mi-a spus că mai bine nu mai vine la naţională, decât să i se facă atmosfera asta

Victor Becali: Marica mi-a spus că mai bine nu mai vine la naţională, decât să i se facă atmosfera asta (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Eu am vorbit cu el şi este foarte afectat. Mi-a zis: «De ce nu mi se spune dacă mi se reproşează ceva sau mi se crează o asemenea atmosferă la echipa naţională, în faţa opiniei publice, sigur că mă gândesc... Mai bine să mi se spună nu mai veni sau nu te mai chemăm»", a precizat Becali la GSP TV.

Întrebat dacă apreciază că Marica este dispus să renunţe la echipa naţională, Becali a răspuns: "Păi, nu-i dispus, dar a spus: «Decât să vin, să mi se facă atmosfera asta care mi se face, să mi se pună lumea în cap, mai bine nu mai vin»".

Victor Becali a făcut aceste declaraţii după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora între Ciprian Marica şi staful tehnic al naţionalei ar fi apărut neînţelegeri, din cauza unor discuţii la antrenamentele de la Mogoşoaia.

Referitor la afirmaţiile lui Becali, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, joi, pentru Sport.ro, că este convins că Marica nu se va retrage de la echipa naţională. "Marica nu se retrage de la naţională. A fost un moment de supărare atât. E temporară situaţia asta! Orice om are momente de slăbiciune şi de bucurie. Îşi va schimba părerea" a declarat Sandu.

România va întâlni, sâmbătă, la Paris, reprezentativa Franţei, într-un meci contând pentru Grupa D de calificare la Euro-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici