Victor Becali: Nu se pune problema plecării lui Chivu la Manchester City

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi seară, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că nu se pune problema ca fundaşul Cristian Chivu să plece la echipa Manchester City şi a precizat că internaţionalul român va rămâne la formaţia Internazionale Milano.

20 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Nu se pune problema plecării lui Chivu la Manchester City

Victor Becali: Nu se pune problema plecării lui Chivu la Manchester City (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Redăm integral interviu acordat de Victor Becali:

Reporter: Sunt adevărate zvonurile care anunţă o posibilă trecere a lui Chivu la Manchester City?

Victor Becali: Sunt zvonuri pe care le-am auzit şi le-am citit în presă, dar vă asigur că nu este nimic adevărat. Niciun emisar al clubului englez nu ne-a contactat, nici direct, nici indirect.

Reporter: Care este situaţia contractuală a lui Chivu?

Victor Becali: Cristian mai are doi ani şi jumătate contract cu Internazionale Milano.

Reporter: Este o plăcere să fii dorit la alte echipe?

Victor Becali: Interesul unui club este onorant pentru un jucător şi pentru cei de lângă el, dar ceea ce contează este calitatea onmului. Chivu se simte foarte bine la Milano, joacă şi câştigă multe trofee la o echipă importantă aşa cum este Inter. În aceste condiţii este dificil să pretinzi şi să vrei mai mult.

Reporter: Vă veţi întâlni cu oficialii lui Inter la finalul sezonului pentru a discuta prelungirea contractului?

Victor Becali: Vom vedea. Contractul nu este o prioritate pentru noi în acest moment.

Reporter: Şi care sunt priorităţile?

Victor Becali: Ca el să joace bine şi Inter să încerce să cucerească un nou titlu de campioană. Apoi, în februarie, este fascinanta întâlnire cu Chelsea din Liga Campionilor.

Reporter: Deci nu se pune problema plecării la Manchester City?

Victor Becali: Nu, ne gândim doar la Inter Milano.

Conform The Sun, antrenorul formaţiei Manchester City, Roberto Mancinci, a declarat că jucătorii Cristian Chivu, Patrick Vieira şi Ivan Cordoba, toţi de la Internazionale Milano, îşi doresc să ajungă la echipa sa. Chivu, Vieira şi Cordoba au fost antrenaţi de Mancini la Internazionale Milano.

Săptămâna trecut, presa italiană a scris că Mancini doreşte să-l aducă la gruparea engleză, în perioada de mercato din această iarnă, pe atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici