Victor Hănescu, învins de Nicolas Almagro în finală la Nisa

Tenismanul Victor Hănescu, locul 69 ATP, a pierdut finala turneului de la Nisa, cu premii în valoare totală de 450.000 de euro, fiind învins, sâmbătă de spaniolul Nicolas Almagro, locul 12 ATP şi favoritul numărul 3.

79 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu, învins de Nicolas Almagro în finală la Nisa

Victor Hănescu, învins de Nicolas Almagro în finală la Nisa (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Hănescu a câştigat primul set al meciului de sâmbătă, scor 7-6 (5), însă le-a pierdut pe următoarele două, scor 3-6, 3-6. Meciul a durat două ore şi 18 de minute.

Victor Hănescu s-a mai întâlnit de două ori cu Nicolas Almagro în acest an, spaniolul impunându-se de fiecare dată: scor 6-4, 7-6 (3) în optimile de finală ale turneului de la Auckland şi scor 6-3, 6-2 în primul tur al turneului de la Acapulco. Spaniolul s-a impus şi în prima întâlnire pe care cei doi au avut-o în circuitul ATP, în 2009, când Hănescu a abandonat în primul tur al turneului de la Barcelona, la scorul de 3-6, 7-6 (7), 2-2.

Hănescu a disputat a cincea finală a unui turneu ATP din carieră (prima în acest an), după cele jucate la Bucureşti (2007), Gstaad (2008), Stuttgart (2009) şi Casablanca (2010). În palmaresul său figurează un singur titlu la simplu, cel obţinut la Gstaad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici