Yannick Ferrera, noul antrenor al echipei Standard Liege

Antrenorul belgian Yannick Ferrera a fost numit, luni seară, la conducerea tehnică a echipei Standard Liege, în locul sârbului Slavo Muslin, demis la 28 august, informează lequipe.fr.

67 afișări
Imaginea articolului Yannick Ferrera, noul antrenor al echipei Standard Liege

Yannick Ferrera, noul antrenor al echipei Standard Liege (Foto: Facebook)

Ferrera, care va împlini 35 de ani luna aceasta, este unul dintre cei mai tineri tehnicieni din campionatul belgian. Pentru a prelua formaţia Standard, el a fost nevoit să renunţe la pregătirea echipei Saint-Trond, cu care a promovat în acest an în prima ligă.

Standard Liege a început slab sezonul, fiind pe locul 11 cu 7 puncte după şase etape. În schimb, nou-promovata Saint-Trond ocupă locul 5, cu zece puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici