Zinedine Zidane, suporter pentru fiul său, Luca. Unde a fost surprins fostul antrenor al lui Real Madrid

Zinedine Zidane a fost surprins în Valdebebas (n.r. – complexul sportiv al lui Real Madrid, care găzduieşte 13 terenuri de fotbal, birouri, un centru medical, piscine) şi locul unde Real Madrid Castilla, echipa a doua a campioanei Europei, îşi dispută partidele considerate acasă.

1204 afișări
Imaginea articolului Zinedine Zidane, suporter pentru fiul său, Luca. Unde a fost surprins fostul antrenor al lui Real Madrid

Zinedine Zidane, suporter pentru fiul său, Luca

Fostul antrenor al lui Real Madrid nu s-a întors în funcţia de antrenor a lui Real Madrid, la care a făcut istorie, ci a venit să-l vadă în acţiune pe fiul său, Luca Zidane, în victoria cu Navalcarnero, scor 3-1.

Zidane şi-a petrecut după-amiaza în Valdebebas, la stadionul Alfredo di Stefano, unde Real Madrid Castilla şi Navalcarnero au jucat în Segunda B.

Antrenorul francez e foarte aproape de o revenire în activitatea de antrenor, la doar câteva luni după ce a rupt contractul cu echipa blanco. Manchester United are 3 meciuri consecutive fără victorie. Startul modest al echipei pregătite de Mourinho aminteşte de sezonul 2015-2016, când antrenorul portughez era pe banca tehnică a lui Chelsea, echipă care a pierdut 3 din 7 etape. Mourinho a fost demis la jumătatea sezonului şi a fost înlocuit cu Guus Hiddink.

Potrivit presei internaţionale, dacă Mourinho ar pleca de la United, Zinedine Zidane este antrenorul favorit pentru a prelua echipa din Anglia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici