Ce reguli poţi încălca fără să te îngraşi atunci când ţii dietă

Mănâncă cinci mese pe zi, evită pâinea albă, orezul şi pastele, nu mânca după ora 19 şi renunţă definitiv la dulciuri sunt regulile care pot fi "păcălite" atunci când ne aflăm într-un proces de slăbire.

67 afișări
Imaginea articolului Ce reguli poţi încălca fără să te îngraşi atunci când ţii dietă

Ce reguli poţi încălca fără să te îngraşi atunci când ţii dietă

Nu mânca seara târziu. Studiile de specialitate au arătat că femeile obeze erau mai predispuse la a mânca târziu decât cele slabe. În plus, o cină luată la ora 21 este extrem de periculoasă pentru siluetă, ţinând cont că metabolismul încetineşte destul de mult după ora 19, iar arderile interne sunt aproape nule după această oră. Şi cum mulţi dintre noi ajung acasă în jurul acestei ore, nutriţioniştii site-ului health.yahoo recomandă un borcănel de iaurt. Acesta hrăneşte organismul şi creează starea de saţietate. Un alt sfat atunci când luăm masa la ore târzii este să evităm să mâncăm în faţa televizorului, deoarece riscul de a mânca dublu este destul de ridicat.

Citeşte mai multe despre regulile care pot fi încălcate atunci când ţii dietă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici