- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- (13.06.2014, 16:33)
- Alexandra Vladescu - Mediafax
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Imuno-nutriţia, o metodă de avangardă în lupta cu bolile cronice
Revista Ce se întâmplă, doctore?, în parteneriat cu ImuPro, a organizat joi, 12 iunie la Athenee Palace Hilton, seminarul Imuno-nutriţia, o metodă de avangardă în lupta cu bolile cronice.
761 afișări
Imuno-nutriţia, o metodă de avangardă în lupta cu bolile cronice
Rapoartele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că jumătate din populaţia globului suferă de intoleranţă alimentară, însă în acest moment doar 1 miliard de oameni sunt diagnosticaţi. Iar în România, se estimează că 8 din 10 români suferă de intoleranţă alimentară de un anumit grad.
Invitatul special al seminarului a fost Dr. Camille Lieners, consultant Ştiinţific ImuPro, un cunoscut expert în alergii şi intoleranţe alimentare. Este specializat în imunologie, biochimie şi microbiologie, iar începând cu 2001 s-a supraspecializat în patologie clinică şi diagnostic auto-imun, fiind implicat în dezvoltarea testelor de hipersensibilitate alimentară si a testelor genetice. Dr. Lieners este invitat să vorbeasca în lumea întreagă despre acest subiect.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Biden și Trump se întorc în „ring”, înainte de alegeri. Biden se declară „fericit” să dezbată din nou cu fostul președinte al SUA
-
Joe Biden, declaraţie şocantă: M-am gândit la sinucidere când mi-a murit prima soţie
-
Economia României tuşeşte. Execuţia bugetului general consolidat în primele 3 luni s-a încheiat cu un deficit de 2,06% din PIB
-
Păcănelele, greu de „ucis”! USR acuză PSD că a minţit când a promis eliminarea lor până la finalul lunii
In cadrul evenimentului au mai susţinut prezentări Alvaro Michaelis International Director ImuPro Business şi Dr. Gabriela ION, medic primar pediatrie, Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu”.
Specialiştii prezenţi la eveniment au atras atenţia asupra faptului că în multe cazuri alimentele considerate sănătoase ne pot face rău, nefiind tolerate de organism. Cele mai frecvente intoleranţe alimentare (alergii de gradul III) sunt la gluten, albuş de ou, produsele lactate şi drojdia de brutărie.
Semnele şi simptomele intoleranţei alimentare sunt următoarele: simptome de disconfort după masă, balonare, obezitate sau probleme cu greutatea, anxietate sau depresie, migrene, epuizare sau oboseală cronică, somnolenţă, constipaţie, diaree, flatulenţă, articulaţii dureroase, astm, congestie nazală, afecţiuni ale pielii, tulburări de comportament, sindromul colonului iritabil, boli auto-imune.
Platforma on-line www.imupro300.ro oferă toate informaţiile utile legate de testul ImuPro, atât pentru medici cât şi pentru pacienţi, şi în plus cei interesaţi, pot achiziţiona testele online.
Citește pe alephnews.ro: FOTO. Ceasul de aur al celui mai bogat om de pe Titanic va fi scos la licitație, alături de alte obiecte unice. Care sunt prețurile estimate
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Final de linie. Prima industrie care va fi ucisă de Inteligenţa Artificială. ”În cel mult un an, toate centrele vor dispărea”
Lanţul românesc de restaurante ce se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s a facut 48 de milioane de euro anul trecut şi vrea să se extindă cu până la 50 de noi locaţii, inclusiv la nivel international
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe