Rafila, despre slăbitul cu Ozempic: Acum e moda slăbirii fără efort. Nu e bine

Întotdeauna sunt mode şi acum este moda slăbirii fără efort, spune Alexandru Rafila despre faptul că unele persoane îşi administrează Ozampic, un medicament pentru diabet care se eliberează doar pe bază de reţetă, pentru a slăbi: „Nu cred că este bine. induce modificări metabolice serioase”.

515 afișări
Imaginea articolului Rafila, despre slăbitul cu Ozempic: Acum e moda slăbirii fără efort. Nu e bine

„Nu cred că trebuie să ne referim exclusiv la Ozempic. Sigur, întotdeauna sunt mode şi acum este moda slăbirii fără efort. Nu cred că este bine, din punct de vedere medical, să iei medicamente fără o prescripţie dacă ele se eliberează pe bază de prescripţie, mai ales că discutăm de un medicament injectabil”, spune Alexandru Rafila.

El afirmă că medicamentul Ozempic „induce modificări metabolice serioase”.

„Nu ştiu de unde fac rost. Obligativitatea farmaciilor de a elibera aceste medicamente doar pe bază de prescripţie există, iar încălcarea ei se sancţionează”, încheie ministrul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici