Stresul de la serviciu pune în pericol inima femeilor

Anumiţi factori cotidieni, precum fumatul împreună cu stresul de la muncă, cresc riscul de apariţie a bolilor cardiovasculare cu până la 85 la sută, informează cotidianul Gândul.

109 afișări
Imaginea articolului Stresul de la serviciu pune în pericol inima femeilor

Stresul de la serviciu pune în pericol inima femeilor (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Femeile de carieră, care au un serviciu stresant, prezintă un risc crescut de a suferi de boli de inimă. La această concluzie au ajuns oamenii de ştiinţă de la Universitatea Glostrup din Danemarca.

Citeşte mai multe despre pericolul slujbelor stresante pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici