Agent Secret Service, anchetat după ce a spus, în campanie, că nu ar încasa "un glonţ" pentru Trump

Serviciul american pentru protecţia preşedintelui (Secret Service) ar putea sancţiona un agent care a transmis că nu ar vrea să încaseze "un glonţ" pentru a-l apăra pe Donald Trump, relatează site-ul cotidianului The Washington Examiner.

3810 afișări
Imaginea articolului Agent Secret Service, anchetat după ce a spus, în campanie, că nu ar încasa "un glonţ" pentru Trump

Agent Secret Service, anchetat după ce a spus, în campanie, că nu ar încasa "un glonţ" pentru Trump (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Secret Service a transmis că a luat "măsuri adecvate" în cazul agentului Kerry O'Grady, de la filiala din Denver a Serviciului de protecţie, fără a preciza dacă a fost plasată în concediu obligatoriu.

"Secret Service a luat cunoştinţă de postările online ale agentului şi ia măsurile adecvate. Nu facem comentarii pe teme personale. Toţi agenţii Secret Service trebuie să respecte cele mai înalte standarde profesionale şi etice. Toate acuzaţiile de comportament inadecvat sunt investigate", a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei.

Agentul Kerry O'Grady a făcut o serie de comentarii pe Facebook despre Donald Trump în ultimele şapte luni, ea exprimând susţinere pentru Hillary Clinton.

"Mai degrabă aş ajunge la închisoare decât să încasez un glonţ; susţin ideea că ar fi un dezastru pentru această ţară, pentru femeile puternice şi extraordinare şi pentru minorităţi", a scris Kerry O'Grady în campania electorală din Statele Unite, criticându-l pe Donald Trump.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici