Cine sunt victimele masacrului de la Las Vegas: veterani de război, profesoare şi ofiţeri de poliţie

Presa americană a început să ofere primele detalii despre victimele atentatului de la Las Vegas, soldat cu cel puţin 59 de morţi şi peste 500 de răniţi.

2624 afișări
Imaginea articolului Cine sunt victimele masacrului de la Las Vegas: veterani de război, profesoare şi ofiţeri de poliţie

Cine sunt victimele masacrului de la Las Vegas: veterani de război, profesoare şi ofiţeri de poliţie, printre victimele atentatului de la Las Vegas

Charleston H., 34 de ani, un ofiţer de poliţie din Las Vegas, aflat în afara serviciului, ce antrena o echipă de fotbal american în timpul liber, a fost împuşcat mortal în timp ce asista la concert, potrivit cotidianului Las Vegas Review Journal, care citează prietenii victimei.

Sonny M., un asistent medical a fost împuşcat moral în spate după ce şi-a salvat soţia, relatează cotidianul The Tennessean.

Denise B., din West Virginia, care era la festivalul de muzică country alături de soţul ei, a murit în braţele acestuia.

Sandy C., o profesoară din Manhattan Beach, California, şi-a pierdut viaţa după ce a fost împuşcată în spate. Reprezentanţii şcolii unde lucrau au declarat că ea era "absolut adorată de studenţi şi de colegi", informează BBC News online.

Chris R., 28 de ani, era un veteran militar care revenise recent din Afganistan. "A mers la război şi s-a întors fără să fie rănit, iar apoi merge la un concert şi moare", a declarat mama sa pentru postul NBC4.

Cotidianul Alaska Dispatch News a comunicat că două persoane din acest stat au decedat. Adrian M., 35 de ani, un pescar de somoni, şi Dorene A., 49 de ani, o mamă care venise la concert alături de fiicele sale.

Postul CBC relatează că cel puţin trei canadieni au decedat, inclusiv Jessica K., 34 de ani, asistentă şcolară şi mama a patru copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici