Video EMOŢIONANT: Pompierii din Dej salvează un câine prins în gheaţa râului Someş | VIDEO

Pompierii din Dej au spart gheaţa pe aproape 10 metri pentru a salva, miercuri, la un câine care a încercat să traverseze râul Someş, în zona localităţii Petreşti, pe gheaţă, dar pojghiţa s-a spart şi animalul a rămas captiv în golul creat.

622 afișări

Pompierii dejeni au reuşit să scoată câinele unei familii, după ce animalul a rămas captiv în gheaţa ce s-a format pe apa râului Someş, în dreptul localităţii Petreşti.

Cel mai probabil, gheaţa a cedat în momentul când animalul a încercat să traverseze râul, şi câinele a fost prins în golul creat.

„Oamenii de la casele din apropiere au auzit schelălăitul câinelui şi au încercat să ajungă la el folosind o barcă de agrement (gonflabilă). Barca de o persoană s-a spart la contactul cu gheaţa tăioasă şi numai o minune a făcut ca persoana din barcă să poată ieşi la mal. Folosind barca de salvare, militarii au reuşit să spargă cu lopeţile gheaţa pe o distanţă de circa 10 metri şi să ajungă în apropierea câinelui, care începea deja să prezinte semne de epuizare”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Pompierii militari au reuşit să elibereze câinele dintre sloiuri, l-au adus la mal şi i-au făcut masaj pentru a-l încălzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici