EXCLUSIV / Dr. Ştefan Jianu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Ştefan Jianu: Relaţia cu Casa Naţională de Asigurări a fost delicată la început. După aceea s-au creat posibilităţi de contractare mai acceptabile, dar atunci când s-a dezvoltat medicina privată în toate domeniile, nu doar chirurgie. Chirurgia a fost la început o Cenuşăreasă pentru că riscurile erau mari, investiţiile erau mari, banii erau puţini, trebuia să contribuie şi pacientul, cum este şi acum.
  • Ştefan Jianu: Exact aşa cum s-a întâmplat în ultimii 30 de ani, în general, boala venoasă cronică, varice sau alte forme ale ei, a avansat atât de mult încât ne-a luat în surprindere pe toţi. Am ajuns acum să vorbim despre cea mai răspândită boală, boala venoasă cronică. La ora actuală este boala nr.1 ca frecvenţă, din fericire nu ca mortalitate, dar 60 până la 80% din populaţie are nişte probleme venoase.
  • Ştefan Jianu: Nu există o reţetă perfectă pentru mersul pe jos, dar dacă vrem să conteze, nu putem vorbi de 100 de metri. Măcar jumate de kilometru, un kilometru. Dacă ne aducem aminte de regretatul Neagu Djuvara, spunea că în fiecare zi, şi avea 100 de ani, se ducea până la piaţă. O oră dus-întors.
165 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV / Dr. Ştefan Jianu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV / Dr. Ştefan Jianu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Sâmbătă,15 mai, Ştefan Jianu, medic primar chirurgie generală şi antreprenor în sănătate, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cine este Ştefan Jianu? Cum a pornit primul cabinet privat de chirurgie? Cum funcţionează relaţia dintre privat şi stat în sănătate? Ce experienţe a trăit ca medic stagiar în timpul Revoluţiei şi mineriadelor postdecembriste? Cum ne-a afectat sănătatea statul în casă pe timpul pandemiei? De ce trebuie să mergem mult pe jos? Care sunt cele mai solicitate operaţii estetice?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici