EXCLUSIV Dr.Wargha Enayati, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Wargha Enayati: Mă consider un cetăţean al lumii pentru că chiar am suferit prin aceste mutări dintr-un loc într-altul. Când mergeam din Germania în Iran, copiii îmi ziceau Hitler, Hitler. În Germania, până în clasa a treia, niciun copil nu vorbea cu mine pentru că nu arătam ca ei, nu eram blond ca ei şi în pauze mă băteau. Aici în România, de 37 de ani sunt aici, şi tot nu sunt considerat român
  • Wargha Enayati: Am început să cumpăr apartamente, şi după aceea case, le renovam şi le vindeam. Până în 1995, când am început Centru Medical Unirea, astăzi Regina Maria, şi timp de 20 de ani am crescut şi lucrat acolo. După aceea am vândut în 2015 şi de atunci am început un proiect nou. Sunt fondatorul Enayati Medical City, aşa se numeşte acest proiect nou
  • Wargha Enayati: De-a lungul vieţii mele am încercat să strâng tot ce găsesc despre Regina Maria. Am carnetul ei de conducere din 1912, cred, din Germania, până la picturi, scrisori de la diferite persoane, poze semnate de ea, obiecte ale ei. Deocamdată, multe sunt la mine acasă, dar odată cu proiectul acesta nou o să facem un separeu cu toate aceste obiecte. Un fel de muzeu.
203 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Dr.Wargha Enayati, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV Dr.Wargha Enayati, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 7 martie, dr. Wargha Enayati, antreprenor în sănătate, fondatorul reţelei de clinici private Regina Maria, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cine e Wargha Enayati? De ce a lăsat Germania pentru România? Cum a început primele afaceri? Ce religie practică şi care sunt principiile acesteia? De ce este admiratorul Reginei Maria? Ce spune despre Raed Arafat? Dar despre privatizarea sistemului de sănătate din România? Care este cel mai nou proiect al său? Cum se împacă religia cu afacerile?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici