Grindeanu cere consultarea partidului: Există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea, vreau să cântăriţi bine ce decideţi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, înainte ca şedinţa CEx al PSD să înceapă, că există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea, cerându-le liderilor social-democraţi să cântărească bine ce decid.

1884 afișări
Imaginea articolului Grindeanu cere consultarea partidului: Există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea, vreau să cântăriţi bine ce decideţi

”Există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea, iar în acest moment îi transferăm practic preşedintelui Iohannis toată puterea în România. Nu putem accepta această situaţie! Vă propun o largă consultare în partid, cu toţi cei care muncesc şi cred în mod real în PSD! Vreau să cântăriţi bine ce decideţi astăzi. Avem o datorie faţă de România”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

El a mai spus că nu se ”agăţă” în niciun fel de funcţia de Prim-ministru.

”Vreau să mă asigur că preşedintele României va nominaliza un premier tot din partea PSD, iar atunci sunt gata să îmi prezint demisia. Partidul nostru a fost mereu un reper de stabilitate, pe noi nu ne definesc crizele interne. PSD trebuie să rămână un pilon de competenţă şi responsabilitate. Vă mulţumesc”, a mai scris Grindeanu.

Sorin Grindeanu a postat mesajul la ora la care, la sediul central al PSD, începea şedinţa Comitetului Executiv Naţional în care urmează ca liderii partidului afirmă că vor desemna un nou premier, în locul său, fiind discutate şi variante precum excluderea sa din partid, dar şi depunerea unei moţiuni de cenzură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici