VIDEO Imagini apocaliptice surprinse de dronă. Mii de morminte săpate în Brazilia pentru victimele răpuse de COVID-19

În Brazilia, mai exact la marginea oraşului Sao Paolo - cel mai mare focar de infecţie, au fost săpate mii de morminte pentru perosanele decedate în urma infecţiei cu noul coronavirus, informează CNN.

1335 afișări
Imaginea articolului VIDEO Imagini apocaliptice surprinse de dronă. Mii de morminte săpate în Brazilia pentru victimele răpuse de COVID-19

VIDEO Imagini apocaliptice surprinse de dronă. Mii de morminte săpate în Brazilia pentru victimele răpuse de COVID-19

Epidemia de coronavirus din Brazilia s-a agravat, iar naţiunea sud-americană ar putea avea în curând cel de-al doilea cel mai mare număr de cazuri din lume, Ministerul Sănătăţii a raportat miercuri 888 de noi decese şi aproape 20.000 de cazuri noi într-o singură zi, potrivit Reuters.

Imaginile video au fost surprinse de o dronă, care arată mormintele săpate de autorităţi la marginea oraşului Sao Paolo, cel mai mare focar de infecţie cu noul coronavirus din Brazilia. Reporterul CNN a declarat că în timpul filmărilor aveau loc înmormânătări din zece în zece minute. De asemenea, acesta a relatat că Brazilia se află la aproximativ două săptămâni de vârful epidemiei, potrivit spuselor doctorilor. Aproximativ 8.000 de morminte au fost săpate.
 

Bilanţ negru în Brazilia

 
Cazurile confirmate de Brazilia se ridică acum la 310.579, potrivit Ministerului Sănătăţii. Luni, Brazilia a depăşit Marea Britanie, devenind ţara cu cel de-al treilea număr de infecţii şi a înregistrat marţi un record de 1.179 de decese într-o singură zi. Numărul de decese cauzate de coronavirus din Brazilia se ridică acum la 20.047.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici