Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 15 octombrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

147 afișări

Tamara Buciuceanu Botez a murit, ieri, la Spitalul Elias din Capitală. Actriţa a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat că numele persoanelor din echipa noului Guvern vor fi făcute publice după finalizarea negocierilor politice. Potrivit acestuia runda finală de negociere va fi probabil marţi sau miercuri, „în care practic decidem cu fiecare formaţiune politică”.

CSM nu a reuşit, nici pentru a şaptea oară, validarea Adinei Florea în funcţia de şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor, din cauza unui blocaj: 9 membri CSM au votat „pentru”, 9 „împotrivă”, iar un vot a fost nul. Discuţia va fi reluată la următorul plen, au precizat surse din Consiliu.

Curtea Constituţională a României (CCR) dezbate, miercuri, sesizarea parlamentarilor ALDE, PNL, PMP, UDMR şi a unor senatori neafiliaţi asupra alegerii lui Teodor Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului. Teodor Meleşcanu a fost ales pe 10 septembrie, la propunerea PSD, preşedinte al Senatului

Ministrul francez al Culturii, Franck Riester, a declarat ,ieri, că nu poate promite că restaurarea Catedralei Notre-Dame va fi terminată în cinci ani, acest termen fiind doar „o ambiţie” a preşedintelui ţării, Emmanuel Macron.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici