Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 20 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

143 afișări

Întâlnire importantă între şeful statului Klaus Iohannis şi preşedintele SUA Donald Trump. Iohannis va ajunge, în această seară, la ora 21:00, ora României, la Casa Albă din Washington , informează Administraţia Prezidenţială. Securitatea Mării Negre este unul dintre subiectele care vor fi abordare de cei doi oficiali.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, ieri, că suspiciunea sa este că agresorul de la Spitalul Săpoca a fost deranjat de prezenţa unui alt pacient, care fusese pus în acelaşi pat cu el şi că asistentelor care erau de gardă li s-a făcut frică.

Accident cu două maşini în Vrancea. În urma incidentului cinci persoane, între care un copil, au fost rănite. Şoferul uneia din maşini a pătruns pe contrasens şi a lovit celălalt autoturism. Potrivit poliţiştilor vrânceni, accidentul s-a produs luni seară, în afara localităţii Călimăneşti.

Ucraina a semnat un contract cu Republica Moldova pentru modernizarea staţiilor de distribuire a gazelor astfel încât să efectueze importuri din România, pe fondul riscului întreruperii alimentării de către Rusia, anunţă compania Ukrtransgaz.

Explozia rachetei nucleare în nordul Rusiei nu generează niciun risc, iar radiaţiile nu au crescut, a declarat ieri după-amiază preşedintele Vladimir Putin, citat de Le Figaro. Autorităţile din Norvegia au anunţat pe 15 august că au depistat concentraţii infime de iod radioactiv în regiuni situate în apropierea frontierei cu Rusia.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici