Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 5 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 5 iunie 2019.

112 afișări

Circulaţia rutieră este îngreunată sau întreruptă, în această dimineaţă, pe trei drumuri naţionale, din cauza apei acumulate pe şosea, anunţă Centrul Infotrafic. Tronsoanele afectate sunt în judeţele Argeş, Ilfov şi Teleorman.

Liderii PSD se reunesc azi în prima şedinţă a BPN după schimbările care au avut loc la nivelul conducerii partidului. Printre temele de discuţie se află, potrivit unor surse din PSD, mandatul cu care delegaţia condusă de Viorica Dăncilă se va prezenta la consultările de la Cotroceni.

CCR dezbate, pe 12 iunie, rezultatele referendumului pe justiţie convocat de către preşedintele Klaus Iohannis, care a avut loc pe 26 mai, în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.

Curtea Constituţională dezbate, azi, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie. Obiecţie a fost făcută de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a exprimat disponibilitatea de a lansa negocieri cu Rusia pentru încheierea conflictului separatist din Donbas şi pentru garantarea stabilităţii în regiunea Mării Negre.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici