Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 6 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 6 iunie 2019.

111 afișări

Preşedintele executiv al PSD Paul Stănescu a declarat că probabil partidul va veni cu o remaniere mai amplă după moţiunea de cenzură. Social-democratul a precizat că, la CEx de vineri, va fi făcută o analiză „cu cărţile pe masă” referitoare la rezultatul la europarlamentare.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a anunţat că, alături de alţi colegi liberali, a depus la Parlament proiectul de lege care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parţial precum şi eliminarea supraaccizei la carburanţi.

Meteorologii anunţă instabilitate atmosferică, ploi însemnate, vijelii şi căderi de grindină, până vineri noaptea. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină.

Circulaţia s-a desfăşurat îngreunat, în această dimineaţa, pe DN 7 – Valea Oltului, din cauza apei care a ajuns pe carosabil, în urma ploilor din ultimele zile. Cea mai mare parte a ţării este sub avertizare cod galben de ploi, vijelii şi căderi de grindină.

Youtube a anunţat că va lua măsuri pentru a elimina conţinutul care promovează discursurile de ură şi va interzice filmuleţele care justifică discriminarea, promovează segregarea pe criterii etnice sau glorificarea ideologiei naziste, potrivit Reuters.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici