Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 27 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 27 mai 2019.

93 afișări

Biroul Electoral Central a anunţat, azi, rezultatele parţiale centralizate până la ora 10.23. PNL a obţinut un scor de 26,23% , PSD - 23,68% , iar Alianţa 2020 USR-PLUS a obţinut 20,51%. La referendum, din 2.004.902 voturi centralizate, 1.625.321 au fost favorabile întrebării referitoare la interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie. De asemenea, la întrebarea privind interzicerea adoptării OUG în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare, din cele 1.992.857 voturi centralizate 1.619.681 au fost favorabile.

ANM a emis o informare meteo ce vizează ploi torenţiale, intensificări ale vântului, vijelie şi izolat grindină, în vigoare până miercuri seara. De asemenea, începând de luni, ora 18.00, 13 judeţe din nordul, vestul şi sud-vestul ţării intră sub averizare cod galben de ploi şi vijelii.

PNŢCD solicită, pe Facebook, Guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România, acuzând reţeaua socială că a prejudiciat alegerile în ţara noastră, iar Parlamentului să facă o comisie de anchetă astfel încât Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

Bursele europene au crescut azi, pe fondul informaţiilor legate de o posibilă fuziune Fiat Chrysler-Renault, investitorii evaluând şi rezultatele alegerilor parlamentare din UE, în care partidele pro-europene sunt aşteptate să ocupe două treimi din numărul locurilor, informează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici