Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 3 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 3 iunie 2019.

825 afișări

Cod portocaliu de portocaliu de ploi torenţiale pentru 21 de judeţe, valabilă până marţi la ora 6.00. Alte 16 judeţe şi Capitala sunt sub cod galben de ploi tot până marţi dimineaţă, potrivit avertizărilor emise de Administraţia Naţională de Meteorologie

Căutările pentru prinderea bărbatului care a împuşcat mortal un poliţist, ieri, în localitatea timişeană Izvin, au fost reluate în această dimineaţa. În sprijinul poliţiştilor şi jandarmilor au venit şi ajutoare din Bucureşti şi din alte judeţe.

Şedinţa coaliţiei şi reuniunea Biroului Permanent al PSD nu vor mai avea loc, azi, aşa cum anunţase iniţial Viorica Dăncilă. În schimb, Executivul se va reuni la Palatul Victoria în şedinţă de Guvern.

Liderul PNL Bucureşti Cristian Buşoi vrea să îşi dea demisia de la şefia organizaţiei liberale la şedinţa BEX al partidului. Acesta a declarat, pentru MEDIAFAX, că va exista o discuţie în Biroul Executiv, însă o demisie pare cel mai înţelept lucru.

Mii de susţinători ai opoziţiei din Albania au protestat faţă de Guvern şi pentru a cere organizarea unor noi alegeri, în pofida apelurilor făcute de puterile occidentale privind rezolvarea neînţelegerilor prin dialog, relatează site-ul cotidianului New York Times.

 

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici