Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 9 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

779 afișări

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a declarat, azi, întrebată fiind dacă România trebuie să respecte recomandările din raportul GRECO ce a fost publicat la ora 11.00, că, de regulă, "când eşti într-un club, e nevoie să respecţi regulile".

Medicii legişti din Constanţa au stabilit în urma necropsiei, că moartea bărbatului de 34 de ani, găsit în zona scenei Neversea, a survenit din cauze naturale. Acesta era cunoscut cu afecţiuni medicale, iar în ultimele zile acuzase dureri în zona inimii.

Tragedie în judeţul Vaslui, unde un copil de 12 ani a murit, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Băceşti. Maşina în care se afla a lovit un cap de pod. Primele informaţii arată că la volan era chiar băiatul decedat.

Imagini incredibile, cu radiografii realizate în cazul unui pacient din Botoşani, au fost postate pe Facebook de un medic, care a sesizat că în corpul bărbatului sunt ace, cuie şi bucăţi de sârmă. Medicul spune că în 40 de ani de practică nu a mai văzut aşa ceva.

Autorităţile din Turcia au reţinut 176 de membri ai armatei, suspectaţi de legături cu reţeaua clericului Fethullah Gulen, considerată responsabilă pentru lovitura de stat eşuată din anul 2016, relatează Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici