Video ŞTIRILE OREI 9.00

Mediafax vă prezintă ştirile orei 9.00, 22 iulie 2019.

79 afișări

Sorina, fetiţa în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineaţă, împreună cu părinţii adoptivi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate cazului minorei. Potrivit unor surse apropiate cazului fetiţei din Baia de Aramă, Sorina a părăsit România duminică dimineaţă, împreună cu părinţii adoptivi. Minora avea toate actele în regulă atunci când a părăsit ţara prin Aeroportul Otopeni.

Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, este conştient şi cooperant, iar starea lui în prezent este stabilă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Neagoe a suferit o tulburare de ritm cardiac. Antrenorul Dinamo a avut nevoie de intervenţia medicilor în timpul meciului contra Universităţii Craiova

Atenţionare de călătorie pe Grecia. Ministerul de Externe atenţionează românii care călătoresc în Grecia că, azi, 22 există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie în mai multe zone, din cauza vântului şi a temperaturilor ridicate.

Viorica Dăncilă va avea, azi, o întrevedere cu Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu. Aceştia vor discuta despre alegerile prezidenţiale. Viorica Dăncilă a afirmat că îşi doreşte o coaliţie a PSD-ALDE-Pro România pentru a susţine candidatul la prezidenţiale.

Cel puţin 18 oameni, printre care şi şapte copii, au fost ucişi, ieri, în urma a două atacuri aeriene efectuate în provincia Idlib, situată în nord-vestul Siriei, au transmis reprezentanţii Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, conform Reuters.

Taguri:
mediafax,
stiri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici