Video ŞTIRILE OREI 9.00 | 28 martie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 9.00

41 afișări

Joi este ultima zi în care pot fi depuse, la BEC, candidaturile pentru alegerile europarlamentare

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare din 26 mai expiră astăzi, la ora 24.00. Campania electorală pentru alegerile europarlamentare începe la finalul lunii aprilie.

Astăzi este şi ultima zi în care persoanele care vor să deţină funcţia de procuror general îşi mai pot depune candidaturile. Până acum, s-au înscris actualul procuror general Augustin lazăr şi procurorul DIICOT Marian Drilea.

Ministerul Finanţelor a împrumutat trei miliarde de euro de pe pieţele externe, cu randamente diferite pe perioade diferite, cea mai mare fiind la 30 de ani. Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a catalogat împrumutul ca fiind un mesaj puternic de încredere din partea pieţelor.

Membrii Parlamentului britanic au respins aseară toate cele opt alternative propuse pentru gestionarea procesului de ieşire al Marii Britanii din Uniunea Europeană. Printre acestea se număra şi menţinerea Marii Britanii în uniunea vamală.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, după ce a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang, scor 6-4, 7-5. Românca o va întâlni în semifinale pe Karolina Pliskova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici