Motivul pentru care Skoda ar putea să se retragă din China. Cehii nu acceptă concurenţa

  • Producătorul de automobile ceh Skoda Auto, parte a Volkswagen Group se va retrage din China
  • Concurernţa uriaşă de pe piaţa chineză ar cântări greu în decizia oficialilor cehi
  • Decizia finală va fi luată anul viitor
3585 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Skoda ar putea să se retragă din China. Cehii nu acceptă concurenţa

Sursa foto: Profimedia

Producătorul de automobile ceh Skoda Auto, parte a Volkswagen Group, ia în calcul pe viitor să se retragă din China însă o decizie concretă va fi luată anul viitor.

„Concurenţa este foarte intensă acolo, aşa că vom lua în considerare, împreună cu partenerul nostru chinez, cum vom proceda. Dacă vrem să ne concentrăm energia, merită să verificăm toate scenariile şi apoi să decidem”, a declarat directorul companiei, Klaus Zellmer.

Potrivit lui Zellmer, compania s-ar putea concentra doar pe vânzarea de maşini în China însă nu şi pe producerea lor. Skoda vrea să se concentreze mai mult în India în acest moment.

Volkswagen a declarat că este o procedură normală de afaceri ca Skoda să îşi verifice în permanenţă poziţia pe pieţele internaţionale şi să o adapteze la evoluţiile locale.

„Nu au fost luate decizii până acum cu privire la posibile modificări ale strategiei noastre”, au declarat oficialii de la Volkswagen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici