Video Meteo #azi 15 mai: Vreme EXTREM de instabilă/ Cod GALBEN de ploi pentru şapte judeţe

Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara, dublat şi de un cod galben de inundaţii valabil pentru 9 judeţe din vest şi Oltenia. Maximele termice de azi se vor încadra între 14 şi 23 de grade, informează ANM.

3127 afișări
ÎN BUCUREŞTI

Pentru Capitală, meteorologii au emis o prognoză specială. Potrivit acesteia până vineri dimineaţa vor fi perioade de instabilitate atmosferică accentuată, adică averse cu tunete şi fulgere, vânt cu intensificări iar cantităţile de apă pot atinge 25l/mp. Azi maxima zilei va ajunge la 23 de grade, iar mâine va fi de 20 de grade. Nopţile vor fi ploioase, cu minime de 11 grade. Vineri se încălzeşte, maxima va ajunge la 26 de grade, dar va continua să plouă în averse mai ales după-amiaza. 

ÎN ŢARĂ

Vreme extrem de instabilă anunţă meteorologii care au emis şi o informare valabilă până vineri dimineaţa. Va ploua în averse în toată ţara, vor fi descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. Izolat se pot acumula şi 40l/mp. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara, dublat şi de un cod galben de inundaţii valabil pentru 9 judeţe din vest şi Oltenia. Maximele termice de azi se vor încadra între 14 şi 23 de grade. 

LITORAL

Va ploua şi pe litoral azi. Vântul va sufla cu putere iar aversele vor fi însoţite de descărcări electrice. Maxima zilei nu va trece în nicio staţiune de 18 grade, iar minima va fi de 14 grade Celsius. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici