Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 12 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

410 afișări

Zi cu emoţii pentru elevii claselor a XII - a care susţin azi şi mâine proba competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Peste 130.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru a susţine BAC-ul.

Materiale de construcţii au căzut pe DN1, după ce camionul care le transporta s-a răsturnat. Traficul rutier a fost blocat între localităţile Timişu de Sus şi Predeal.

Partidele de opoziţie ar putea depune, azi, moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, potrivit anunţului făcut de Ludovic Orban. Referitor la subiect, premierul a declarat că parlamentarii PSD vor fi prezenţi în plen, însă nu vor vota.

Curtea Constituţională a României (CCR) discută, azi, rezultatele referendumului pe justiţie convocat de către preşedintele Klaus Iohannis. Potrivit datelor finale centralizate de BEC, 7.922.591 au participat la referendum, iar 6.459.383 de răspunsuri au fost favorabile întrebării referitoare la interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie.

Yemenul se confruntă cu o creştere alarmantă a numărului de cazuri de holeră, a treia astfel de criză din 2015 şi până în prezent. Răspândirea acestei boli a fost cauzată de războiul civil din această ţară, potrivit Reuters. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, doar anul acesta s-au înregistrat 724.000 de suspiciuni de holeră, iar 1.135 de persoane au murit din cauza acestei afecţiuni

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici