Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 14 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

527 afișări

Dan Barna a declarat aseară la un post TV că, indiferent cine va fi candidatul USR-PLUS la prezidenţiale, acesta va avea şanse foarte mari să intre în turul doi. Liderul USR a precizat că şi-ar dori să vadă un tur doi între Klaus Iohannis şi candidatul Alianţei.

Ludovic Orban a anunţat că a avut discuţii cu unii parlamentari ai ALDE care i-au dat dreptate cu privire la reproşurile aduse Guvernului, însă i-au spus că vor susţine PNL de la toamnă. Liderul PNL a precizat că se va vedea la moţiunea de cenzură cât curaj are ALDE.

Iranul respinge acuzaţiile aduse de Statele Unite privind implicarea sa în atacurile care au vizat două petroliere din Golful Oman, a afirmat misiunea iraniană la ONU, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Cel puţin 61 de persoane au murit şi alte 356.000 de persoane au fost evacuate în urma ploilor torenţiale şi inundaţiilor care au afectat sudul şi centrul Chinei săptămâna aceasta, au anunţat autorităţile locale, citate de Reuters.

Diego Armando Maradona, în vârstă de 58 de ani, a demisionat, azi, din funcţia de manager al echipei Dorados de Sinaloa, din liga a doua mexicană, din cauza unor probleme de sănătate. Fostul mare fotbalist ar urma să sufere în viitorul apropiat intervenţii chirurgicale la umăr şi genunchi.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici