Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 20 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

341 afișări

Laura Codruţa Kovesi a anunţat, aseară, că nu ştie cum a votat ambasadorul român la UE, Luminiţa Odobescu, în cazul său. Aceasta a spus că e obligaţia altor instituţii să explice cum s-a votat şi de ce şi pentru că nu e vorba despre o informaţia secretă şi că ar trebui clarificată.

Percheziţii la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu şi la locuinţele unor poliţişti şi instructori auto, într-un dosar privind obţinerea de permise auto în mod fraudulos, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Este vorba de şase poliţişti şi şapte instructori vizaţi de percheziţii făcute de DGA.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti s-ar putea pronunţa, azi, în dosarul în care Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a solicitat instanţei stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii în cazul fostului preşedinte Traian Băsescu.

Avertizare pentru romănii aflaţi în Spania sau care ar urma să meargă dată de MAE. În zilele următoare zborurile ar putea fi afectate din cauza grevelor anunţate de companiile aeriene Ryanair şi Iberia.

Statele Unite doresc soluţionarea pe cale "paşnică" a crizei generate de atacurile care au vizat rafinării din Arabia Saudită, atribuite Iranului de Washington, a declarat, ieri, secretarul de Stat Mike Pompeo, atribuind însă responsabilitatea Iranului.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici