Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 11 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

242 afișări

47 de percheziţii au loc în judeţele Sibiu, Vâlcea şi Mureş, precum şi ridicări de acte de la RAR Bucureşti, în trei dosare care vizează fapte de corupţie. Mai mulţi poliţişti, reprezentanţi RAR şi intermediari sunt bănuiţi că înmatriculau maşini cu probleme tehnice, peste rând sau falsificând acte.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 urmează să decidă azi dacă aprobă sau nu solicitarea de eliberare condiţionată depusă de fostul finanţator al echipei Dinamo Bucureşti, Cristian Borcea. Decizia nu va fi definitivă.

Azi este ultima zi de înscriere a românilor din străinătate la votul pentru alegerile prezidenţiale. Pentru votul prin corespondenţă sunt, până în acest moment, 31.716 de cereri, iar pentru votul în secţii sunt 29.937, potrivit site-ului www.votstrainatate.ro.

Liderul grupului „Înnoim Europa” din Parlamentul European Dacian Cioloş a afirmat că dacă Rovana Plumb va fi respinsă pentru funcţia de comisar european, atunci România poate desemna alt candidat tot pentru portofoliul transporturi.

Ursula von der Leyen, viitorul preşedinte al Comisiei Europene, a anunţat cei 27 de membri ai echipei sale, bazată pe egalitate de gen şi condusă de persoane cu experienţă. Aceasta a promis o Uniune Europeană mai puternică pe plan mondial, relatează publicaţia Financial Times.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici