Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 13 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

283 afișări

Vicepreşedintele CJ Covasna, Gruman Robert, a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că nu a anunţat organizarea lanţului uman care a avut loc de Ziua Eroilor în faţa Cimitirului Valea Uzului. Acesta se întreabă de ce a fost amendat de Jandarmeria Harghita, dacă cimitirul ar fi în Bacău.

Doi dintre cei mai vechi traficanţi de droguri din Galaţi, consideraţi „capii mafiei” din oraş, au fost reţinuţi, azi, în urma unor descinderi ale procurorilor DIICOT, au declarat surse judiciare. Sursele mai spun că drogurile erau plasate în cluburile din Galaţi.

O învăţătoare de la o şcoală din localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani, este acuzată că a bătut un elev în vârstă de 7 ani, cu probleme medicale, până l-a învineţit. Mama băiatului a sesizat autorităţile şi au fost demarate anchete atât la nivelul unităţii de învăţământ, cât şi la Poliţie.

Lucrările de consolidare a podului Străuleşti au fost finalizate, iar în prezent întreaga lucrare ce presupune consolidarea şi reabilitarea podului este realizată în proporţie de 70%, anunţă Primăria Capitalei. Termenul de finalizare a lucrărilor este octombrie 2019.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a anunţat azi susţinerea faţă de preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, şi faţă de noul Guvern al ţării, condus de Maia Sandu, şi a criticat Partidul Democrat pentru „uzurparea puterii”, relatează site-ul deschide.md.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici