Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 14 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

217 afișări

Reprezentantul Comisiei Europene, Isabel Grilo, a declarat, azi, că oficialii europeni sunt îngrijoraţi de modificările aduse în sistemul de pensii din România, care „au generat devieri şi au crescut datoria publică”. Comisia Europeană încurajează evoluţia şi dezvoltarea Pilonului II de pensii.

Meteorologii au actualizat, azi, o informare anterioară, anunţând disconfort termic şi instabilitate atmosferică până duminică la ora 23.00. Indicele temperatură-umezeală va depăşi uşor pragul critic.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, critică pactul politic propus de preşedinte şi semnat de Opoziţie, precizând că România are la Cotroceni „un trântor solemn, un politician - creaţie de laborator care nu a pus nicio piatră la eşafodajul european, a fost plantat de alţii în capul mesei”.

Radu Mazăre, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost vizitat, în această dimineaţă, de către mama sa. Gabriela Victoria Mazăre a anunţat că de săptămâna viitoare, fostul primar al Constanţei ar putea fi dus la muncă, în închisoare existând mai multe secţii de reparaţii auto, tâmplărie.

Fotbalistul brazilian Neymar (27 de ani) a fost audiat la Sao Paolo, timp de mai bine de cinci ore, în procesul în care este acuzat de viol de către fotomodelul Najila Trindade (26 de ani).

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici