Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 16 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

242 afișări

Ministrul demisionar de la Interne, Carmen Dan, a declarat, în această dimineaţă, că premierul Viorica Dăncilă nu i-a cerut demisia, dar i-a spus că din cele opt ministere evaluate, cel de la Interne trebuie să plece şi, ca urmare a acestei discuţii, ea şi-a pus mandatul la dispoziţie.

Ministerul Mediului anunţă că suma de 20 de milioane de lei pentru vouchere în programul Rabla pentru electrocasnice a fost epuizată în 3 ore de la începerea unei noi sesiuni. Următoarea etapă va avea loc peste 15 zile. Prin acest program se obţin vouchere pentru televizoare de 400 de lei.

Aproape 900 de kilograme de peşte şi plase de pescuit au fost confiscate de poliţiştii din Tulcea, deoarece bărbatul care le transporta cu un autoturism nu avea documente legale, anunţă Poliţia de Frontieră.

Un bărbat din Dolj, dispărut de acasă de aproape o săptămână, a fost găsit mort în râul Jiu. Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul.

Zi important în Parlamentul European unde deputaţii vor decide, prin vot, dacă politicianul german Ursula von der Leyen va prelua funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, relatează site-ul agenţiei Dpa.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici